Mistress † 01.12.2015

VH15-021-0133
Trakehner, tamma
Ruunikko, 164cm
Syntynyt 18.11.2014
Estepainotus, 150cm
Omistaja ksuvi (VRL-06542) / Barricade
Kasvattaja Eltz Stud

Sukutaulu

i. Handyman
evm, trak, rt, 175cm
ii. Rüstig
evm, trak, rn, 177cm
iii. Stefan
evm, trak, rt, 171cm
iie. Rainwoman
evm, trak, m, 163cm
ie. Honeybee
evm, trak, m, 170cm
iei. Zerfahren
evm, trak, km, 170cm
iee. Helme
evm, trak, m, 171cm
e. Miss Disaster
evm, trak, rn, 161cm
ei. Danzig
evm, trak, rn, 178cm
eii. Daimar
evm, trak, rn, 170cm
eie. Della II
evm, trak, rn, 168cm
ee. Marie
evm, trak, m, 166cm
eei. Loebeck
evm, trak, m, 173cm
eee. Minnie
evm, trak, rt, 170cm

i. Handyman on suuri ja komea, 175cm korkea rautias trakehnerori. Handymanin kisatulokset puhuvat puolestaan, se on estehevonen isolla E:llä, hyppää mistä vaan. Luonteeltaan Handyman on pieni.. tai oikeastaa melko suuri diiva. Se on erittäin tarkka harjaustyylistä, ratsastustyylistä, jopa talutustyylistä. Jos naru on liian kireällä tai pohje liian raju, on vastalauseita luvassa. Handyman on tähän mennessä siittänyt komeat 20 varsaa, kaikki lupaavia estetykkejä. Ori asuu kotitallillaan Saksassa edelleen astuen monia tammoja vuosittain.
ii. Rüstig oli valtava ori. Huimat 177cm korkea kimo trakehner hyppäsi vaivattomasti 160cm ratoja huimilla ajoilla. Se oli notkea ja herkkä kuin mikä, ja sen lentoa esteradalla oli palkitsevaa katsoa. Rüstig oli luonteeltaan hyvin orimainen, suuri ego ja valtava esiintymisenhalu. Juuri luonteensa ansiosta se pisti radalla parastaan, se halusi paljon ihailua osakseen. Rüstig periytti jälkeläisilleen tätä turhamaista luonnetta, hyvää rakennetta ja loistavaa hyppytekniikkaa. Rüstig kuoli vanhuuteen 26-vuotiaana siitettyään 13 kaunista varsaa.
ie. Honeybee oli hurja, 170cm korkea musta tamma. Se oli todella näyttävä, mutta tarvitsi käsittelijäkseen paljon auktoriteettia omaavan ihmisen. Jos Honeybee aisti hitustakaan pelosta tai epävarmuudesta, se kävi armotta päälle. Esteradoilla Honeybee loisti, se hyppäsi vauhdikkaasti ja hyvällä tekniikalla jopa 150cm ratoja. Tamma jouduttiin lopettamaan 12-vuotiaana käytöksen vuoksi. Sen päässä naksahti joku, ja se oli vaaraksi itselleen ja muille käydessään armotta sekä hevosten että ihmisten päälle. Honeybee ehti saada vain kolme varsaa, joille se periytti lähinnä vauhtiaan.

e. Miss Disaster oli heti syntymästään lähtien melkoinen katastrofi. Pieni ruunikko tamma oli kiltti kuin mikä, mutta armoton häseltäjä. Jo pienenä varsana se kompuroi menemään honteloilla jaloillaan, ja vielä vanhana tammanakin se saattaa sotkeutua koipiinsa. Miss Disasterista ei suurille esteradoille ikinä ollut, mutta siitostammana se on ollut vertaansa vailla. Miss Disaster periyttää kilttiä ja lempeää luonnettaan, mutta ei niinkään kömpelyyttään ja sähläystään. Miss Disaster asuu suurella siitostallilla Sveitsissä pyöräytellen kauniita, hyväluonteisia varsoja.
ei. Danzig oli kiltti ja hyvärakenteinen ruunikko ori. 178cm korkea trakehner palkittiin KTK-I -palkinnolla. Esteradoillakin Danzig käväisi menestyksekkäästikin, mutta kapasiteetti ei riittänyt yli 130cm esteisiin. Luonteeltaan Danzig oli erittäin miellyttämishaluinen, se teki aina parhaansa, oli se sitten kisoissa tai kotona. Ori periytti kuudelle jälkeläiselleen miellyttävää luonnettaan ja hyvää rakennettaan. Danzig kuoli 23-vuotiaana vanhuuteen.
ee. Marielta ovat lapset ja lapsenlapset perineet mahtavan luonteensa. Musta 166cm korkea Marie ei olisi satuttanut kärpästäkään, ja se oli hyvä siitostamma. Kisojen hälystä tamma ei juurikaan välittänyt, mutta kotona hyppäsi mielellään vähän suurempiakin ratoja. Ponnua ja tekniikkaa Marielta löytyi, ei vain kilpailuhenkisyyttä. Ennen kuolemaansa Marie ehti synnyttää 7 kilttiä ja yritteliästä varsaa. Marie kuoli 15-vuotiaana viimeisen varsansa synnytykseen komplikaatioiden takia.